Catering og mad ud af huset

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget. Hvorfor os:

  • Catering til fornuftige priser
  • Gratis prøvefrokost
  • Vinder af fire priser

Frokostordning fra Allehånde Køkken

Sund og varieret kost giver energi til dagens opgaver og udfordringer. Og det giver noget at samles omkring og snakke om og over. Er du træt af de triste, trivielle frokostordninger og cateringfirmaer som kendetegner en stor del af markedet? Så prøv noget nyt, – Hvordan klinger et lækkert, næringsrigt, bæredygtigt, grønt, sundt alternativ til de traditionelle frokostordninger i dine ører?

Bestil vores frokostordning i dag, så kan du og dine medarbejdere nyde en lækker, sund og varieret frokost – hver dag.

Faste menuer til arrangementer

Her finder du vores faste menuer, som du kan bestille til de helt specielle dage. Vi lader gryderne koge i timevis for at få den lækre smag, og vi jagter årstidens bedste, lokale råvarer.

Prøv Allehåndes forårsmenu

Vi har sammensat en lækker sæsonmenu, som passer til enhver smag. Pris pr. kuvert: Kontakt os for et tilbud.
Læs mere hér

Allehånde sommermenu

Når du mangler god mad til sommerfesten af lækre økologiske råvarer. Pris pr. kuvert: Kontakt os for et tilbud.
Læs mere hér

Allehåndes flotte efterårsmenu

Når du mangler god mad til efterårets komsammen og event. Pris pr. kuvert: Kontakt os for et tilbud.
Læs mere hér

Allehåndes konfirmationsmenu

Allehånde har gjort det let at servere fantastisk mad til konfirmationsfesten. Pris afhænger af menu. Minimum 12 personer.
Læs mere hér

Allehåndes julefrokostmenu

Allehåndes herlige julemenu forbinder på smukkeste vis tradition med moderne fortolkninger af julens mad. Minimum 12 personer. 
Læs mere hér

Ring mig op!

Skriv til os, og fortæl eventuelt lidt om dine ønsker. 

4 fordele ved vores frokostordning

  1. Det er bekvemt, at maden bliver leveret til døren
  2. Virksomheden sparer tid
  3. En frokostordning knytter sociale bånd over bordet
  4. Sund og varieret kost giver energi og koncentration

Vi har desuden modtaget flere priser for vores sociale ansvar.

Madfilosofi

Der er altid brug for madfilosofi i et køkken. Det er dét, som er kernen i det daglige arbejde, og som sætter standarden for det måltid, som skal leveres lige om lidt.

I nogle køkkener er det bare ord. I andre er det ånd. Ét køkken taler om at bruge årstidens råvarer, et andet vil ændre hele vores opfattelse af måltidets form, smag og struktur.

Vores filosofi handler om mad og mennesker. Nå ja, man kan også bare droppe alt det her filosofi-snak og så kalde det for god mad. For det er i sin essens, hvad det handler om.

God mad er vigtig, fordi:

  • det samler folk og styrker det sociale sammenhold
  • det giver noget at tale om og over
  • det giver energi til dagen

Den gode mad siger noget om den måde, vi passer på os selv og den omsorg, vi udviser over for andre. Derfor er det vigtigt. Både øjne, mave og sind skal glædes, om det er fest, arbejde eller det helt store arrangement.

En social first virksomhed

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.
Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt og en professionelt drevet virksomhed på markedsvilkår - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår. Allehånde Køkken har siden februar 2016 været ejet af Homemate Aps, som er et gastronomisk madkoncept, hvis mission er at skabe et befriende alternativ til kedelig fastfood. Læs mere om homemate her www.homemate.dk

Vinder af 4 priser / legater

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi hele 4 gange inden for de seneste år har vundet priser på baggrund af vores projekt med at uddanne og beskæftige unge døve.

Netværksprisen 

FDB's Årspris 

DH's Jubilæumspris 

Legat fra SMUKfonden