Lækker og sund frokostordning i København og omegn

Få en varieret frokostordning fra en social first virksomhed

Catering til fornuftige priser 

Gratis prøvefrokost 

Vinder af fire priser 

Prøv vores kvalitetsfrokostordning

Er du træt af en trist og triviel frokost? – Og kunne du tænke dig en lækker, sund og varieret frokost hver dag? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så skal du prøve Allehåndes frokostordning.

Vi lader gryderne koge i timevis for at få den lækre smag, og vi jagter årstidens bedste, lokale råvarer. Vores rugbrød bager vi som i gamle dage med masser af kerner og tyg. Vi indkoger, graver og sylter.

Bestil vores frokostordning i dag, så kan du og dine medarbejdere nyde en lækker, sund, varieret frokost – hver dag. 

5 fordele ved at vælge vores frokostordning

  1. En sund og varieret kost giver energi og koncentration til arbejdet
  2. En sund, nærende frokost fremmer dine medarbejderes sundhed, velvære samt fysiske og mentale robusthed, så de er i stand til at yde en stabil, effektiv indsats
  3. En frokostordning styrker jeres sammenhold og knytter sociale bånd over bordet
  4. Det er nemt, bekvemt og tidsbesparende, at frokosten bliver leveret til døren
  5. Du får en frokostordning med mening, da vi ikke bare laver god mad men også skaber job og uddannelse til døve inden for gastronomiens verden – Vi leverer historien til dit CSR-regnskab.

Vi har desuden modtaget flere priser for vores sociale ansvar.

Madfilosofi

Der er altid brug for madfilosofi i et køkken. Det er dét, som er kernen i det daglige arbejde, og som sætter standarden for det måltid, som skal leveres lige om lidt.

I nogle køkkener er det bare ord. I andre er det ånd. Ét køkken taler om at bruge årstidens råvarer, et andet vil ændre hele vores opfattelse af måltidets form, smag og struktur.

Vores filosofi handler om mad og mennesker. Nå ja, man kan også bare droppe alt det her filosofi-snak og så kalde det for god mad. For det er i sin essens, hvad det handler om.

God mad er vigtig, fordi:

  • det samler folk og styrker det sociale sammenhold
  • det giver noget at tale om og over
  • det giver energi til dagen

Den gode mad siger noget om den måde, vi passer på os selv og den omsorg, vi udviser over for andre. Derfor er det vigtigt. Både øjne, mave og sind skal glædes, om det er fest, arbejde eller det helt store arrangement.

En social first virksomhed

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.
Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt og en professionelt drevet virksomhed på markedsvilkår - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår. Allehånde Køkken har siden februar 2016 været ejet af Homemate Aps, som er et gastronomisk madkoncept, hvis mission er at skabe et befriende alternativ til kedelig fastfood. Læs mere om homemate her www.homemate.dk

Vinder af 4 priser / legater

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi hele 4 gange inden for de seneste år har vundet priser på baggrund af vores projekt med at uddanne og beskæftige unge døve.

Netværksprisen 

FDB's Årspris 

DH's Jubilæumspris 

Legat fra SMUKfonden