Catering og mad ud af huset

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget. Hvorfor os:

  • Catering til fornuftige priser
  • Gratis prøvefrokost
  • Vinder af fire priser

Allehåndes kvalitetsfrokostordning

Vi bager rugbrød som i gamle dage med masser af kerner og tyg. Vi sylter, graver og indkoger. Lader store gryder boble i timevis for at optimere smag og jagter årstidens bedste råvarer.

– Alt sammen fordi ordentlig mad handler om den gode mavefornemmelse hos kokken. Er maden ikke i orden, så er mavefornemmelsen det heller ikke.

Derfor laver vi hver dag god, sund og varieret mad, som også kan glæde andres maver. Vi har desuden modtaget flere priser for vores sociale ansvar.

Lad jeres frokostudvalg prøve os af GRATIS!

Om Allehånde

Allehånde er en social first virksomhed med et tilbud om en erhvervsrettet beskæftigelsesindsats for unge.

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.

Ud over at skabe uddannelsesmuligheder og job til døve så er vores fokusområder økologi, begrænsning af madspild, lokale og bæredygtige råvarer samt diversitet i mad og køkken.

Socialt ansvar og mad, der smager godt!

Vi tror på at alle mennesker udgør en ressourcer for vores samfund, hvis de får en reel chance for at træde ud af rollen som social klient.

Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår.

Allehånde Køkken har eksisteret siden august 2008 og modtog i 2009 Netværksprisen af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar samt Danske Handicaporganisationers Jubilæumspris, i 2010 FDBs Socialøkonomiske Årspris og senest SMUKfondens legat.

Ring mig op!

Skriv til os, og fortæl eventuelt lidt om dine ønsker. 

5 gode grunde til at give vores frokostordningen et forsøg

  1. Det er bekvemt, at maden bliver leveret til døren.
  2. Du sparer tid som virksomhed.
  3. En frokostordning knytter sociale bånd over bordet.
  4. Sund og varieret kost giver energi og koncentration.
  5. Du får en frokostordning med mening, da vi ikke bare laver god mad men også skaber job og uddannelse til døve inden for gastronomiens verden. Vi leverer historien til dit CSR regnskab.

Vi har desuden modtaget flere priser for vores sociale ansvar.

Denne uges frokostmenu hos Allehånde

Du kan også se den her.

En social first virksomhed

Allehånde Køkken leverer frokostordninger og mad til møder, konferencer og selskaber til private og offentlige virksomheder i hovedstadsområdet samtidig med, at vi beskæftiger og uddanner døve inden for kokkefaget.
Det centrale i vores filosofi er - via et dagligt kvalitetsprodukt og en professionelt drevet virksomhed på markedsvilkår - at give alle unge mulighed for at være med på lige vilkår. Allehånde Køkken har siden februar 2016 været ejet af Homemate Aps, som er et gastronomisk madkoncept, hvis mission er at skabe et befriende alternativ til kedelig fastfood. Læs mere om homemate her www.homemate.dk

Vinder af 4 priser / legater

Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi hele 4 gange inden for de seneste år har vundet priser på baggrund af vores projekt med at uddanne og beskæftige unge døve.

Netværksprisen 

FDB's Årspris 

DH's Jubilæumspris 

Legat fra SMUKfonden